Uitvaartverzorging Bennebroek - Maestro Uitvaarders

Uitvaartbegeleiding in

Bent u op zoek naar een goede uitvaartbegeleider in ? Dan bent u bij Maestro-Uitvaarders aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht om uw eigen uitvaart of die van uw geliefde of naaste in goede banen te laten begeleiden. Wij hebben reeds tientallen begrafenissen en crematies mogen begeleiden met uitvaartverzorging en omstreken.

Maestro-Uitvaarders streeft er als uitvaartbegeleider naar dat alle nabestaanden moeten kunnen rouwen om het verlies van hun dierbare.

Uitvaartverzorging in  

Leven en dood zijn zo intens met elkaar verbonden, dat de dood net zo goed onderdeel uitmaakt van het leven. Vanuit deze gedachte willen wij het afscheid een betekenis geven die recht doet aan het leven van de overledene en ingebed wordt in het leven van de naasten.

Bent u woonachtig in en heeft u te maken met een overleden geliefde in uw omgeving of bent u zich zelf aan het voorbereiden met uw eigen afscheid? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Met iedere verzekering kunt u bij ons terecht. Bel niet standaard het telefoonnummer op de uitvaartpolis als u een persoonlijke uitvaart wenst die past bij het leven van de overledene.

Persoonlijke uitvaart verzorging in  

Het taboe op de dood mag best iets minder. Open bespreken van uw gedachten hierover kan verrijkend zijn en u bewuster maken van het leven zelf. Nadenken over de dood en het benoemen van de afscheidsvorm die bij u of bij een ander past, houdt in dat uzelf de regie voert en niet anderen zoals een uitvaartorganisatie.

Of u nu wilt nadenken over de vorm en/of regelen van het afscheid voor uzelf of voor een ander, Maestro-Uitvaarders staat open voor alle ideeën en wensen. Gezamenlijk kunnen we deze tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vorm geven. Wij werken landelijk vanuit onze inspirerende plek in Halfweg.

Of u nu wilt nadenken over de vorm en/of regelen van het afscheid voor uzelf of voor een ander, Maestro-Uitvaarders staat open voor alle ideeën en wensen. Gezamenlijk kunnen we deze tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vorm geven. Wij werken landelijk vanuit onze inspirerende plek in Halfweg.

Ongeacht uw leeftijd kunt u bezig zijn met de dood, een mogelijk afscheid ooit en hoe u daar vorm aan zou willen geven. Misschien is het pijnlijk genoeg veel dichter bij dan u wilt en bent u genoodzaakt uw eigen uitvaart in te regelen. Ik kom geheel vrijblijvend in voor een gesprek waarin we kunnen brainstormen over een mogelijk afscheid en/of een wilsverklaring bespreken.

Alle dingen die wij regelen zijn bedoeld om het rouwproces te ondersteunen en daarmee troost te bieden. Bij het afscheid in draagt het sterk bij om echt bij u passende vormen te vinden, zowel voor de communicatie met drukwerk of andere nieuwe media, locatie, kist, catering, vervoer etcetera.

In welke vorm en voor welk budget dan ook, we zoeken gezamenlijk naar vrije mogelijkheden. Dat kan betekenen minimalistisch of juist ‘over-de-top’. Uw mening telt.

Ook een duurzaam afscheid is mogelijk

Maestro-Uitvaarders probeert ook zoveel mogelijk duurzame materialen in te zetten. Bijvoorbeeld de koeling doen wij zo min mogelijk met een electrische koelplaat, maar vooral met Bio-Sac,  dat onzichtbaar op het lichaam wordt geplaatst en het ontbindingsproces remt. Het lichaam wordt daarmee niet intens koud en blijft meer aanraakbaar voor de naasten. Ook hybride of geheel electrische rouwauto’s, zoals een Tesla kunnen wij verzorgen.

“Gewoon” een goede begrafenisbegeleider

Maestro-Uitvaarders betrekt de nabestaanden zoveel mogelijk bij het afscheid nemen van de overledene en nodigt uit om actief deel te nemen aan het proces. Zoals bij de laatste verzorging, het dragen van de overledene, het ontwerpen van de kaart, het samenstellen van een eigen boeket met hulp van de bloemist. Steeds weer in afstemming met u over wat wel of niet mogelijk en wenselijk is.

Locaties Bennebroek

Cremeren, Begraven, Ceremonies en Condoleances in Bennebroek.

Scroll naar boven