Afscheid van Frans

“Mijn afscheid zou gepaard moeten gaan aan een nieuw begin. Een bemoediging dat het leven verder gaat. Een kiem meegeven voor de toekomst.”

Afscheid van Sjoert

“Mijn afscheid is klein in een open, ongedwongen en in natuurlijke omgeving. Met alleen wij verbonden in het nu en het leven.”

Afscheid van Klaas

“Ik heb veel met de natuur. Dus een afscheidsceremonie in de buitenlucht, waarbij de natuurlijke vogelgeluiden hoorbaar zijn, zou helemaal bij mij passen.”

Afscheid van Jeanne

“Ik heb er zelf niet zo een beeld bij. Ik laat het gewoon aan mijn kinderen over.”

Afscheid van Anneke

“Ik wil graag dat mijn nabestaanden de vrijheid voelen mijn uitvaart te doen zoals hén dat past en voor hen goed is; een uitvaart is er voor de levenden, zij moeten immers verder. Dan hoop ik dat het gaat over liefde en verdriet en troost en dankbaarheid voor een leven dat beëindigd is, en over het leven dat verder gaat.”

Afscheid van Ans

“Mijn afscheid zal in kleine kring zijn, met de mensen waar ik van houd, maar wel feestelijk, met veel muziek, ‘n hapje, ‘n drankje, om iedereen te bedanken, omdat ik in hun leven kon/ mocht zijn en zij verder mogen gaan met de mooie dingen van het leven.”

Mogen wij uw persoonlijke uitvaart regelen?

Richard van Roessel en zijn team zijn dag en nacht bereikbaar op het telefoonnummer: 06- 55170520 of per mail op info@maestro-uitvaarders.nl