Zaterdag 4 juli 10.30 uur Bermsnacken, je moet het maar durven in 2020. Workshop met lunch UITVERKOCHT - Maestro Uitvaarders

Bermsnacken, je moet het maar durven. 2020            LET OP:  UITVERKOCHT.         EXTRA DATUM 20 SEPTEMBER!!

Overal om ons heen groeien planten, weet jij welke eetbaar zijn?

Plantenexpert Geral Overbeek neemt je mee op ontdekkingsreis door tuin en landschap. Je ontdekt hoe je bepaalde planten kunt vinden en herkennen. Welke soorten je beter kan laten staan en de favorieten die je dagelijks kunt toevoegen om je maaltijd een flinke upgrade te geven.

Het maakt niet uit of je gaat plukken in de moestuin, berm of siertuin. Veel planten komen spontaan op in je eigen tuin als je ze tenminste de kans geeft en het woord onkruid uit je systeem wist.

Elke plant heeft zijn eigen verhaal

Iedere plant heeft zijn eigen verhaal en smaak en die smaak gaan we ervaren door samen met vegan chef Jarka een aantal heerlijke gerechten voor de lunch te bereiden. Ze geeft les in, Shiatsu, ayurvedische kook lessen en workshops met gebruik van gember compressen.

We gaan plukken in een unieke natuurtuin in Wassenaar, waar veel soorten planten van nature al groeien. Een bijzondere ervaring die je kijk op planten (en onkruid) voorgoed veranderd. Wil jij ook weten welke Superfoods in jouw omgeving groeien, reserveer dan een plek want het aantal deelnemers is beperkt.

Om iets terug te doen voor de aarde die ons zoveel moois geeft planten wij voor iedere deelnemer een boom in het bos van Tree of life.

Ga je 4 juli mee Berm-Snacken?

Prijs workshop inclusief koffie, thee, lunch met kok en 1 boom voor tree of life
Nu tijdelijk slechts €49.50 p.p. (na 21 juni €67,-  p/pers.)
Locatie: Plek van Bezieling, Raaphorstlaan 10A, 2245 BG Wassenaar
tijd: 10.30 tot 14.30 uur
Reserveer op tijd via:     LET OP UITVERKOCHT!!  NIEUWE DATUM 20 SEPTEMBER A.S.!!
https://www.tuincursus-online.nl/product/workshop-wildplukken-in-het-groene-hart/   

 

 

Scroll naar boven