Rouwen en Verliesverwerking - Maestro Uitvaarders

Rouwen en verliesverwerking

Verdriet bij verliezen, heel normaal dat u het hebt. Maar hoe ga je om met het verlies van een dierbare?

Rouwverwerking

Verdriet van verliezen, heel normaal dat u het hebt. Maar hoe ga je om met het verlies van een dierbare?

Vertroosting

Alle dingen die wij regelen zijn bedoeld om het rouwproces te ondersteunen en daarmee troost te bieden. Bij het afscheid draagt het sterk bij om een echt bij u passende vormen te vinden, zowel voor de communicatie met drukwerk of andere nieuwe media, locatie, kist, catering, vervoer etcetera.

In welke vorm en voor welk budget dan ook, we zoeken gezamenlijk naar vrije mogelijkheden. Dat kan betekenen minimalistisch of juist ‘over-de-top’. Uw mening telt.

Maestro-Uitvaarders

Doordat wij niet gebonden zijn aan welke organisatie dan ook, kunnen wij iedere passende vorm aanbieden en zullen wij geen ongewenste zaken naar voren schuiven.

In het kennismakingsgesprek zullen wij u alle mogelijkheden tonen, waarbij u altijd weet dat wij geen opslag voor eigen commissies doorrekenen. Uw vervoerswens kan niet gek genoeg zijn: van eigen vervoer in een passende auto tot aan een paard en wagen. Gelukkig staat de uitvaartwereld steeds meer open voor creatieve vormen en Maestro-Uitvaarders in het bijzonder!

Mogen wij uw persoonlijke uitvaart regelen?

Richard van Roessel en zijn team zijn dag en nacht bereikbaar op het telefoonnummer: 06- 55170520 of per mail op info@maestro-uitvaarders.nl

Scroll naar boven