Uitvaart Connie Zegers - Maestro Uitvaarders

Uitvaart Connie

 

Beste familie en vrienden van Connie,

Door de landelijke maatregelen rondom het Corona-virus zal de uitvaart van Connie vrijdag 2 april in besloten kring plaatsvinden.

  • De ceremonie is via deze pagina als streaming te volgen op vrijdag tussen circa 14.20 en 15.45 uur.

Werkt de video player niet naar behoren? Via deze link kunt u rechtstreeks op het streamingsplatform meekijken. Bij vragen of opmerkingen over de livestream kunt u contact opnemen met 2STREAM (06 4859 1921).

  • Connie hield van blauwe korenbloemen en roze andersoortige bloemen. Bloemen kunt u laten bezorgen bij Zorgvlied tijdens kantoortijden. Als bloemist kunnen wij aanbevelen: Bloemenfee , Sandra Klinkenberg, 06-43785576 (Voor rouwstukken is zij in tegenstelling tot vermelding op de site wel beschikbaar).

Voor genodigden:

In verband met de landelijke beperkingen is het aantal gasten beperkt tot 50 personen. De uitnodiging is dan ook strikt persoonlijk. Bij de uitvaart is een mondkapje verplicht en mag het kapje afgedaan worden als u heeft plaatsgenomen. Wij verzoeken u uw aanwezigheid bij de ceremonie op vrijdag    2 april te bevestigen vóór donderdag 1 april 12.00 uur per mail naar richard@maestro-uitvaarders.nl of telefonisch naar 06-55170520 onder vermelding van uw naam en het aantal personen. 

 

Met vriendelijke groet, ook namens de zussen en broer van Connie,

Richard van Roessel

Uitvaartverzorger

Scroll naar boven