Over ons

Maestro-Uitvaarders

Maestro, omdat iedereen een dirigent is van zijn eigen leven met alles wat zich daarin afspeelt. De dood is net zo goed onderdeel van het leven en ook daarin mag u uw eigen regie voeren.

Uitvaarders, omdat het afscheid meer is dan het regelen van de uitvaart, het is meer een uitvaren. Het proces begint al met het vormgeven van uw eigen uitvaart: bewust afscheid nemen van uw naasten, rouwbegeleiding en het afhandelen van alle financiële kwesties rondom de erfenis. Ontzorging staat daarbij voor ons centraal. We ondersteunen de naasten in alles dat geregeld moet worden, eventueel met experts zoals een rouwdeskundige en/of een financieel expert.

Team

Maestro-Uitvaarders is opgericht door Richard van Roessel, die nauw samenwerkt met onder andere partijen zoals de fabrikant, de toeleverancier en de rouwbegeleider. Door de hechte samenwerking zorgt het team ervoor dat de uitvoering van uw wensen goed verloopt.

Landelijk

Maestro-Uitvaarders is landelijk actief en zorgt ervoor dat u één contactpersoon hebt. Deze regelt het gehele afscheidsproces en biedt ondersteuning. De plek in Nederland is niet belangrijk, wel de persoonlijke klik. Extra reistijd is dan ook voor rekening van Maestro-Uitvaarders.

24/7 te bereiken op:
06-55170520

info@maestro-uitvaarders.nl


“Ik was werkzaam als financieel interim manager (laatste baan als Hoofd Financiën bij Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam). Door trainingen op het gebied van coaching en systemisch werken (Phoenixopleidingen, Utrecht) heb ik het belang van een goed en waardig afscheid ervaren en hoe dat kan doorwerken binnen generaties en hun omgeving.”              
Richard van Roessel (1964)