Missie en waarden

Missie

In eigen regie
Maestro-Uitvaarders betrekt de nabestaanden zoveel mogelijk bij het afscheid nemen van de overledene en nodigt uit om actief deel te nemen aan het proces. Zoals bij de laatste verzorging, het dragen van de overledene, het ontwerpen van de kaart, het samenstellen van een eigen boeket met hulp van de bloemist. Steeds weer in afstemming met u over wat wel of niet mogelijk en wenselijk is. Zie verder bij Vertroosting …

Waarden

Betrokkenheid
Raken en laten raken. Ondersteuning bieden bij het afscheidsproces kan niet zonder betrokkenheid en inlevingsvermogen. Denkend vanuit de overledene en de naasten wat hen kan ondersteunen in hun rouwproces, doen wij met gepaste afstand om een ieder zijn eigen plaats te geven.

Gelijkwaardigheid en respect
Voor ons is iedereen gelijk in de dood. Er is geen onderscheid in geloof, ras, status, verleden. Dat betekent dat wij een passend afscheid willen geven dat aansluit bij het leven van de overledene en de directe naasten, met respect wat een ieder beweegt.

Transparant
De kosten van derden zoals vervoer, kist, bloemen, locaties en catering worden tegen de inkoopprijs doorberekend. Hiermee tonen we aan dat we er geen belang bij hebben welke keuzes u maakt. Hierdoor kunnen wij geheel onbevangen het gesprek ingaan en uw voorkeuren centraal stellen. Onze beloning wordt op basis van de bespreking vastgesteld en uiteraard in de offerte genoemd. Lees verder bij Tarieven …

24/7 te bereiken op:
06-55170520

info@maestro-uitvaarders.nl


De missie en de waarden komen voort uit mijn levenswaarden en karakter. Betrokken, oprechte belangstelling, goed kunnen luisteren, persoonlijk leiderschap en voor het proces onzichtbaar zichtbaar zijn.